21. joulukuuta 2015

Liebster Award (in finnish)

I got a Liebster Award from Ivy Lily Crafts. Thank you! I won't nominate any blogs this time. Most of the blogs I wanted to, are already nominated. :'D I'm sorry, there's no english version this time. 

1. Suosikki askartelu-/taidetarvikkeesi?

Suosikki taidetarvike on varmaan lyijykynäsetti, tykkään enemmän piirtää kuin maalata. Taidot on kyllä ruostunu näiden vuosien aikana. :D En oo nykyisin niin paljon askarrellut kuin ennen, mutta söpöt koristeteipit ja nauhat on tosi kivoja ja käytän niitä paljon. ^^

2. Viimeisin tee-se-itse -projektisi?

Tein pari viikkoa sitten ison kasan kirjekuoria lahjapaperista, vai lasketaankohan se. :D 

3. Minkä taidon haluaisit oppia?

Haluaisin osata puhua sujuvasti jotain uutta kieltä, vaikka venäjää tai saksaa. Kumpaakin oon opiskellu vähän lukiossa, mutta en jatkanut ensimmäisten kurssien jälkeen. 

4. Miten rentoudut?

Viettämällä aikaa mun miehen kanssa! Hyvä ruoka, lautapelit, lenkkeily, ajelu ja geokätköily... ^_^

5. Mistä haaveilet?

Haluaisin omistaa omakotitalon tai tilavan kerrostalohuoneiston. Siellä saisi olla yksi huone kokonaan mun askarteluille ja muille harrastuksille. Myöskin olisi ihan mieletöntä löytää mun unelmien ala, jota voisin opiskella. Olen vielä vähän hukassa sen suhteen, mutta onhan tässä aikaa. :) 

6. Miksi aloitit blogisi?

Halusin tehdä blogin liittyen tärkeimpään harrastukseeni ja jakaa kuvia korteista, kirjeistä ja postimerkeistä. Blogin kautta olen myös tutustunut moniin uusiin ihmisiin.

7. Paras kommentti, jonka olet saanut blogissasi?

Mua innosti ehkä eniten, kun sain kommenteissa pyynnön kirjoittaa ohjeet Instagram swappeihin. On kiva saada postausideoita, koska ite ei osaa vielä keksiä niin laajasti. :) Myöskin Lilyn kommentit ilahduttavat aina.   

8. Paras blogipostauksesi?

Omasta mielestä edellisen kohdan kommentin seurauksena kirjoitettu "A guide to postcard swaps on Instagram" oli mielestäni paras, se on myös toiseksi eniten luetuin...

9. Onko se myös luetuin postauksesi?

Luetuin postaus on "Postcard United" tällä hetkellä. Toisia paljon luettuja ovat esimerkiksi "Moomin swap from Japan" ja "My favourite stamps: Finland". 

10. Mitä haluaisit blogissasi kehittää?

Englannin kieli on päässyt vähän ruostumaan lukion jälkeen ja tuntuu usein, että se on vähän töksähtelevää. Yritän kehittää kielitaitoa ja sitä kautta myös blogissa olisi enemmän tekstiä ja sujuvammin. :) En ole ainakaan vielä innostunut kirjoittamaan postauksia molemmilla kielillä. 

11. Millaisia blogeja seuraat?

Mie tykkään oikeastaan kaikenlaisista blogeista! Listalla on mm. fitness-, postikortti-, lifestyle- ja valokuvablogeja. Etsin aina blogeja, joissa on vähän vähemmän lukijoita kuin suosituimmissa. :) Yksi mun suosikeista on KATIN blogi. 

6 kommenttia:

 1. Kiitos vastauksista! Mielenkiintoista tietää esim. mitä bloggaajat pitävät suosikkinaan omista postauksistaan. Ja yksi omista haaveistani on ehdottomasti myös omakotitalon ja askarteluhuoneen omistaminen. Kieliasiaa mietin myös usein oman blogini kohdalla. Välillä tekisi mieli tiputtaa toinen kieli pois, kun postausten kääntäminen vie aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kans kyllä kovasti harkinnu, että kirjottaisin myös suomeksi... Mutta luulen siinä käyvän niin, että suomeksi kirjotan paljon ja versio englanniksi on sitten ihan tynkä. :D

   Poista
 2. Aww :3 <3
  Sun postaukset on ihania ja tosi mukavia lukea, vaikka itellä yleensä käykin niin että luettavia postauksia onkin yhtäkkiä yli 100 ja luen kaikki sitten yhdessä iltapäivässä ja melko putkeen :) Yleensä en osaa hirveästi kommentoida blogeja, mutta suosikkeja (varsinkin kirje- ja korttiblogeja) on ihanaa kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! :) Mie en myöskään oikein osaa kommentoida blogeihin.. Monesti meinaan kommentoida monelle, mutta pyyhin sitten viestin pois koska se oma teksti tuntuu niin tylsältä/turhalta. :'D

   Poista